930 x122 grota rece

cinema trivale

PREMIERĂ LA CINEMA TRIVALE: „INSURGENT”, UN SF PALPITANT

O nouă premieră la Cinema Trivale!

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Începând de vineri, 20 martie, sunteți invitați la un SF palpitant: „Insurgent”.

„Demascaţi ca fiind Divergenţi – oameni care nu se încadrează într-una dintre cele cinci categorii, „facţiuni”, ale societăţii – Tris (rol interpretat de Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor.

Citiți și: Voltaj, mega – concert în Pitești!

În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele din Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune.

Cu inima zdrobită şi simţindu-se vinovată pentru moartea familiei şi a prietenilor săi, Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa şi care explică de ce Jeanine nu s-ar da în lături de la nimic pentru a o captura. Disperată să-i protejeze pe cei dragi, ea trebuie să facă faţă unor provocări imposibile pe măsură ce află adevărul despre trecutul şi viitorul lumii în care trăiesc.”, descrie pe scurt cinemagia.ro intriga filmului „Insurgent”.

Rezervări pentru filme la Cinema Trivale (Pitești, Trivale Shopping Center, etajul 3) se fac la numerele de telefon 1377, 0374.472.828/29 şi 0374.341.733 şi online la http://www.cinematrivale.ro/program/. (Foto: cinemagia.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA