Donaris 930 x 122

cinema trivale

SUPER SHOW LA CINEMA TRIVALE DE VALENTINE’S DAY

Valentine’s Day va fi marcată la Cinema Trivale într-un mod special.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Piteștenii sunt invitați ca sâmbătă, 14 februarie, de la ora 17, să participe la un show de cinci stele: muzică, prezentări de modă și de bijuterii și ședințe gratuite de machiaj pentru îndrăgostite! Citiți mai jos programul:

În plus, nu uitați: pentru că este luna în care sărbătorim Valentine’s Day și Dragobetele, Cinema Trivale v-a pregătit o surpriză. Cumpără la Cinema Trivale meniul „El și ea” în perioada 12-28 februarie și poți câștiga premii speciale: Trilogia „Fifty Shades of Grey”, Volumul I din „Fifty Shades of Grey”, cadouri tematice (lumânări parfumate, accesorii, etc.), rochii pictate manual de la Miki Miau și bijuterii Splend’or.

Citiți și: EXPLOZIV! FILMUL ZILEI LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale este situat în centrul Piteștiului, în Trivale Shopping Center, la etajul 3. Site: www.cinematrivale.ro. Facebook: https://www.facebook.com/cinematrivale?fref=ts.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90