EcoMoto 930×122

amenzi in restaurante

Casa Muntenească, a treia oară la rând când ia amendă. Hanul Haiducilor intră în „club”

Și în acest de sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire a răspândirii a virusului Sars-Cov2 și de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

Potrivit Jandarmeriei, în cursul zilei de ieri au fost depistate două societăți comerciale, cu domeniul de activitate restaurant, care desfășurau evenimente private  în spațiul interior al localurilor, la care participau mai multe persoane.

Am aflat că evenimentele se desfăşurau la Casa Muntenească, respectiv Hanul Haiducilor.

Citiți și: Video: Amendă uriaşă la „Casa Boierului” din Piteşti. Chefuiau 60 de oameni

În ambele situații, atât administratorii cât și organizatorii au fost sancționați cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare, iar participanții la evenimente au primit avertismente.

Pentru Casa Muntenească, ar fi a treia sancţiune în decurs de nici o lună de zile,

„Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, organizarea de reuniuni de orice natură este interzisă”, a transmis Jandarmeria Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ion spune:

    Pt amenzile care se dau ma mir ca nu fac toti! Oricum s-au facut si se vor mai face…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3