New Profesional Consult 930 x 122

amenzi in restaurante

Petreceau într-un local obscur de pe strada Egalităţii

Alţi 13 tineri au fost amendaţi în acest weekend, după ce au fost prinşi de poliţişti la un chef, târziu în noapte, într-un local. S-au gândit probabil că petrecerea într-un local obscur nu va fi observată sau nu va avea consecinţe, dar s-au înşelat.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

Despre un alt grup de petrecăreţi, am scris AICI.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Pitești au constatat că, în localul situat pe strada Egalităţii, e forfotă. În interior au fost identificate 13 persoane care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00).

Citiți și: Video: Amendă uriaşă la „Casa Boierului” din Piteşti. Chefuiau 60 de oameni

Administratorul societății a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020, fiind instruit cu privire la respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90