NOR CURIER 930X122

amenzi in restaurante

AMENDĂ DE 5.000 DE LEI PENTRU ADMINISTRATORUL RESTAURANTULUI CASA RUSTIC DIN PITEȘTI

Jandarmii argeșeni au vegheat în acest sfârșit de săptămână la asigurarea liniștii cetățenilor și au efectuat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție pe raza județului Argeș.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

În ultimele trei zile jandarmii au constatat și sancționat încălcarea legii în peste 60 de situații, valoarea sancțiunilor fiind de peste 16.000 lei.

Pe linia combaterii răspândirii virusului Sars-Cov2, jandarmii au sancționat persoanele care nu au purtat masca de protecție sau care nu au putut justifica prezența în spațiul public în intervalul orar 23.00-05.00., multe dintre aceste sancțiuni fiind aplicate în incinta sălilor de jocuri de noroc.

Citiți și: Video: Amendă uriaşă la „Casa Boierului” din Piteşti. Chefuiau 60 de oameni

În ziua de Crăciun, un tânăr în vârstă de 21 ani a fost depistat de jandarmi în municipiul Pitești în spațiul public, în ciuda faptului că avea impusă măsura carantinării la domiciliu ca urmare a sosirii sale din Bulgaria. Acesta a fost sancționat cu 1000 de lei, iar situația a fost comunicată DSP Argeș pentru stabilirea măsurilor suplimentare.

În ziua de 27.12.2020, jandarmii argeșeni au depistat mai multe persoane care fumau în spațiul interior al unui restaurant din municipiul Pitești. 7 persoane au fost sancționate cu câte 100 de lei fiecare pentru că fumau în spațiul interior iar administratorul restaurantului a fost sancționat cu suma de 5000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul.

„Pentru evitarea acestor situații, Jandarmeria Argeș vă recomandă să respectați măsurile impuse de autorități și nu în ultimul rând, să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor din jur”, recomandă IJJ Argeș.

Foto descriptiv. Sursă: Casino Life and Business Magazine

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90