930 x122 grota rece

amenzi in restaurante

Jandarmeria Argeş a amendat trei restaurante din Piteşti

În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de celelalte instituții abilitate au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei SARS-Cov-2, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în urma cărora au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 27.000 de lei.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

Administratorii a trei restaurante din municipiul Pitești, au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, pentru faptul că au funcționat cu barul deschis publicului în spațiile închise ale localurilor.

Societăţile care administrează cele trei localuri sunt S.C. Dual Razali, S.C. Alma Spirited Food SRL şi S.C. ILC.

Citiți și: Ultima oră: Ministrul Bode propune măsuri drastice în restaurante
ALTE ACŢIUNI

În data de 09 aprilie a.c., jandarmii montani din cadrul Postului Montan Rucăr au depistat, pe raza comunei Albeștii de Muscel, un bărbat care se folosea de un tractor forestier pentru a tracta bușteni prin albia râului Bratia. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 4000 de lei.

Celelalte sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu au purtat masca de protecție în mod corespunzător sau nu au putut justifica deplasarea în afara locuinței în intervalul orar stabilit.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90