930×122 CAPRA 5

amenzi in restaurante

Petreceri private „sparte”, aniversări cu amenzi

Poliţiştii argeşeni au făcut sute de verificări în acest sfârşit de săptămână, pe toată raza judeţului. Mai multe petreceri au fost întrerupte, iar persoanele considerate vinovate de organizarea evenimentelor private au fost sancţionate cu amenzi.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

Botez întrerupt la Bascov

Spre exemplificare, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au constatat că în incinta unui local, de pe raza localității Bascov, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (botez), la care participau aproximativ 25 de persoane.

Citiți și: Video: Amendă uriaşă la „Casa Boierului” din Piteşti. Chefuiau 60 de oameni

În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar administratorul societății și organizatorul evenimentului, doi bărbați de 50, respectiv 28 de ani, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

La Piteşti, aniversări cu cadouri constând în amenzi

În ziua de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au constatat că în incinta unui local, de pe raza de competență, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (aniversare), la care participau 7 persoane. În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au constatat că în incinta unui local, de pe raza de competență, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (aniversare), la care participau 12 persoane. În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Săli de păcănele din Piteşti, luate la „puricat”

Poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu jandarmi, au desfășurat activități pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului, în zona de competență, în special în zona complexelor comerciale, operatorilor economici și a sălilor de jocuri de noroc. Au fost verificate 21 de societăți comerciale, precum și 124 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 de lei, conform Legii 55/2020.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90