amenzi in restaurante

Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, jandarmii argeșeni care efectuau verificări privind respectarea măsurilor sanitare impuse au constatat că două societăți comerciale, una din municipiul Pitești și una din orașul Mioveni au permis accesul persoanelor fără a verifica dacă dețin certificat Covid.

Citiți și: Discurs dur împotriva profesorilor care refuză vaccinarea

În urma abaterilor au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei, atât reprezentanților societăților comerciale cât și persoanelor care se aflau în interior și nu au prezentat certificatele Covid care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală.

Per ansamblu, în ultimele 48 de ore, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă.

Citiți și: Video: Amendă uriaşă la „Casa Boierului” din Piteşti. Chefuiau 60 de oameni

În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate 44 sancțiuni contravenționale în valoare de 11000 de lei. 41 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală, două sancțiuni au fost aplicate unor societăți comerciale pentru că nu au respectat măsurile impuse pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, iar o sancțiune a fost aplicată unui bărbat din comuna Bradu pentru adresarea de injurii sau expresii jignitoare în loc public.

(Foto: descriptiv)

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441