930×122 CAPRA 5

daniel constantin

CONSTANTIN ȘI IOHANNIS VOR DESCHIDE CEL MAI MARE TÂRG AGRICOL

Târgul INDAGRA (târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei) ajunge la a XX-a sa ediție.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Ediția 2015 a celui mai important eveniment agricol de acest gen din România va avea loc în perioada 28 octombrie-1 noiembrie inclusiv. Locul de desfășurare va fi, ca de obicei, Romexpo, din București.

La deschiderea oficială de mâine, de pe platoul din fața pavilionului central al Romexpo, vor participa președintele Klaus Iohannis și ministrul Agriculturii, piteșteanul Daniel Constantin, anunță portalul web fabricadelapte.ro.

Citiți și: Președintele României a anunțat noul prim-ministru!

Tot la Romexpo și tot în aceeași perioadă se vor desfășura alte trei evenimente: INDAGRA FOOD (târg internațional pentru industria alimentară), ALL PACK (expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice) și EXPO DRINK & WINE (târg de vinuri și băuturi alcoolice și nonalcoolice).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3