New Profesional Consult 930 x 122

dacia

DACIA RUPE GURA TÂRGULUI. E OFICIAL

Dacia rupe gura târgului. E oficial. Dacia se vinde în continuare foarte bine pe piața europeană.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Într-un clasament oficial al vânzărilor în primele șase luni ale acestui an, clasament realizat de Jato Dynamics, marca Dacia ocupă locul 15, cu peste 280.000 de unități comercializate.

Volumul este mai mare cu 16% față de perioada similară a anului trecut (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Alertă la Dacia!

Din punct de vedere al modelelor, potrivit sursei citate, Dacia Sandero se află pe locul 13, cu peste 115.000 de unități vândute, în creștere cu 10%.

O creștere și mai mare, de 31%, a avut-o modelul Duster. Jato Dynamics informează că Duster a ocupat locul 18 în topul general al vânzărilor în Europa în perioada ianuarie-iunie 2018, cu peste 97.000 de exemplare comercializate.

La categoria SUV-uri, Dacia Duster este pe locul 6 la vânzări, prima poziție fiind ocupată de Nissan Qashqai. Dacia le închide astfel gura și criticilor săi (AICI, subiectul pe larg).

Cele mai mari vânzări pe piața europeană le are pe mai departe producătorul german Volkswagen. Cel mai bine vândut model este VW Golf.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3