930 x122 grota rece

dacia duster

DACIA DUSTER, FĂCUTĂ ZOB: ”ARE PERSONALITATEA UNEI MAȘINI DE SPĂLAT!”

Dacia Duster, făcută zob: ”Are personalitatea unei mașini de spălat!”. Jurnalistul britanic Jeremy Clarkson, fost prezentator al emisiunii Top Gear, a testat, timp de o săptămână, noua Dacia Duster.

Citiți și: Dacia Duster, supusă unor teste extreme!

După ce a testat autoturismul, Jeremy Clarkson a publicat un articol în care critică mașina produsă de Dacia și în care le recomandă britanicilor să evite modelul Duster. Potrivit ziare.com, jurnalistul susține că a avut mari probleme cu Dacia Duster atât pe autostradă, cât și în oraș.

”Mașina pe care am testat-o a avut un motor de 1.6 litri în patru cilindri, care vine de pe vremurile dinaintea motoarelor turbo. Motorul genera 113 cai putere, ceea ce nu sună rau, ci acceptabil. În realitate, însă, nu este deloc așa. În treapta a șasea, pe autostradă această mașină nu va accelera deloc.

Citiți și: Model inedit de Dacia Duster!

Poate doar dacă mergi la vale, dar o va face din cauza gravitației. Ce vei face tu cu piciorul drept va fi complet irelevant. Va trebui să cobori în treapta a patra, care îți va oferi ceva control din piciorul tău, dar zgomotul va fi infernal.”, a comentat Clarkson.

Fostul prezentator Top Gear adaugă: ”În oraș, această mașină are o problemă și mai mare. Mașina pe care am testat-o a avut tracțiune integrală, dar, în loc ca Dacia să pună o cutie de viteză care să se potrivească, a folosit una foarte scurtă. Iar asta înseamnă că trebuie să schimbi în viteza a treia când ajungi la 4 mile pe oră.

Din viteza a patra, lucrurile au revenit la normal. Dar apoi trebuie să treci direct la viteza a șasea, pentru că a cincea este inutilă. Nimeni nu va conduce liniștit vreodată un Duster. Ori cu demnitatea lui intactă. Dacia Duster are personalitatea unui bec stradal sau a unei mașini de spălat!”

Fostul prezentator Top Gear a mai precizat, conform sursei citate, că preferă o mașină second hand decât un Duster nou. Subiectul, pe larg, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90