Nisan 930 x 122

indemnizaţii de hrană

DISPAR TICHETELE DE MASĂ!

Dispar tichetele de masă în sistemul bugetar. Proiectul legii salarizării unitare făcut public ieri de PSD prevede înlocuirea tichetelor de masă cu indemnizaţii de hrană anuale, la nivelul a două salarii de bază minime brute.

Citiți și: VESTE DESPRE SALARIILE ARGEȘENILOR. MAI RAR AȘA CEVA!

Excepţie va face personalul din apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională.

Articolul 18 din legea salarizării este cel care reglementează indemnizaţia de hrană. Acesta prevede ca ordonatorii de credite să acorde „indemnizaţii de hrană anuale la nivelul a două salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată, cu excepţia personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană în timp de pace ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, republicată”.

Citiți și: CRESC MASIV SALARIILE. NOILE GRILE

De asemenea, articolul 44 din lege prevede abrogarea unor dispoziţii, una dintre ele fiind referitoare la acordarea tichetelor de masă salariaţilor din sistemul bugetar. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea şi titlul: http://epitesti.ro/)

Nu se precizează când anume va fi făcută această schimbare.

Jupiter 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066