New Profesional Consult 930 x 122

dacia

Schimbare majoră pentru concurentul Dacia!

Acordul prin care Ford Otosan, cel mai mare producător de vehicule comerciale din Europa, preia proprietatea fabricii Ford din Craiova a fost finalizat cu succes.

Citiți și: Fantastic! Anunțul zilei vine de la Dacia

Prin acord, Ford a transferat proprietatea asupra fabricii sale din Craiova, care produce vehicule și motoare, către Ford Otosan, permițând astfel companiei să-și extindă operațiunile la nivel internațional.

Investiția de 490 de milioane de euro anunțată de Ford Otosan pentru următorii trei ani vizează producția următoarei generații Courier.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Din totalul de 272.000 de unități prognozate de Ford Otosan ca producție anuală a uzinei din Craiova, următoarea generație Courier ar trebui să ocupe circa 100.000 de unități, iar producția Puma circa 189.000 unități.

Ford a mai anunțat că, în contextul transferului de proprietate de la Craiova, a fost creată o nouă companie – Ford Romania Services SRL – care integrează activitățile de vânzări și marketing ale Ford in România (Compania Națională de Vânzări), condusă de Roxana Capătă și Ford Business Solutions Center (FBS), condus de Dieter Rogmann.

De asemenea, unele funcțiuni europene suplimentare, precum Serviciile de Cumpărări și Contabilitate, care operează din Craiova, își vor desfășura activitatea în cadrul companiei Ford România Services.

Foto descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90