930 x122 grota rece

masa

VALOAREA TICHETULUI DE MASĂ, CREȘTERE IMPORTANTĂ

Valoarea unui tichet de masă ar putea crește semnificativ. Senatorii au votat favorabil un proiect care prevede majorarea la 13 lei a valorii unui tichet de masă.

Citiți și: Crește valoarea acestor tichete!

Hotărârea finală o va lua la toamnă Camera Deputaților, care este for decizional în acest caz. Dacă și Camera va vota “pentru”, proiectul va mai avea nevoie doar de promulgare din partea președintelui țării pentru a deveni lege. Guvernul a dat aviz negativ, nefiind de acord cu majorarea. Executivul invocă faptul că o astfel de creștere ar dăuna bugetului de stat, presupunând cheltuieli mari.

În prezent valoarea unui tichet de masă este de 9,57 de lei. Proiectul aprobat de Senatul României a fost inițiat în perioada în care această valoare era de 9,41 de lei. (Foto: nationaltv.ro)

Citiți și: Anunț important pentru toți părinții care au copiii la creșă

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90