NOR CURIER 930X122

dacia

    VESTE URIAȘĂ DE LA DACIA

    Veste uriașă de la Dacia. Dacia Sandero se află pe locul 43 în topul celor mai bine vândute modele de autoturisme în primele 4 luni ale acestui an în întreaga lume, potrivit Jato Dynamics.

    Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și are legătură cu Dacia! Investiție de 15 milioane €

    În perioada ianuarie-aprilie 2018, potrivit sursei citate, pe tot mapamondul au fost comercializate aproape 124.000 de autoturisme Sandero (click pe imagine pentru mărire):

    Vestea uriașă este că în aceeași perioadă de timp Dacia/Renault Duster a ocupat un excepțional loc 2 la categoria destinată celor mai bine vândute noi modele, apărute mai recent pe piață.

    Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

    Conform Jato Dynamics, modelul Duster a fost comercializat în peste 101.000 de unități, fiind depășit doar de Jeep Wrangler (peste 104.000 de unități vândute în întreaga lume în primele 4 luni din 2018). Subiectul pe larg poate fi citit AICI.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90