930 x122 grota rece

case de amanet

CASELE DE AMANET DIN PITEŞTI SUSPINĂ DUPĂ JUCĂTORII DE LA PĂCĂNELE

Casele de amanet merg mână în mână cu sălile de jocuri de noroc. Ca fin observator şi, de ce să nu recunosc, cumpărător când e cazul, urmăresc constant ofertele din aceste spaţii comerciale.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Îmi place că găsesc tot soiul de produse la preţuri negociabile. Iar într-un oraş care a fost cândva târg parcă nu te simţi piteştean dacă nu te tocmeşti un pic la preţ. Ei, acum să ai şi ce negocia, fiindcă în lipsa unor clienţi care să dea la amanet telefoane, ceasuri şi calculatoare, nu ai ce vedea. Or, asta au recunoscut-o şi angajaţii, când le-am spus că e slăbuţă oferta. Motivul? Sălile de jocuri închise.

Dacă sunt închise cazinourile, nu prea ne mai vin produse. Aşteptăm jucătorii…„, a spus un tânăr angajat la un amanet de pe Bulevardul I.C. Brătianu.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Legătura se vede cu ochiul liber. Aţi observat probabil că antreprenorii deschid afaceri strategic. Lângă sala de jocuri vei găsi aproape sigur un bancomat şi o casă de amanet. Jucătorul care pierde va merge în prima fază la bancomat, iar când va epuiza banii, va intra la amanet să vândă diverse bunuri – de obicei ceasuri şi electronice, câteodată bijuterii. Este, aparent, un mic circuit al banilor în „natură”, însă cine stă să calculeze ce sume înghit aparatele, va realiza că, de fapt, e o ditamai conducta care alimentează numeroase afaceri.

În ceea ce-i priveşte pe amatorii de chilipiruri, este clar că până la redeschiderea „aparatelor” cu greu vor vedea produse de ultimă generaţie la amanet şi nu au decât să le cumpere din magazine ori de pe site-uri care au ca obiect de activitate vânzările sau intermedierile de vânzări online.

(Foto: descriptiv)

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90