Donaris 930 x 122

ana stan

Exclusiv – Ana Stan: ”Mă bate gândul să candidez pentru șefia PNL!”

Ana Stan: ”Mă bate gândul să candidez pentru șefia PNL!”

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

PNL Pitești a suferit în ultima perioadă foarte multe schimbări.

De la numirea Alinei Gorghiu (foto ⬇️) în funcția de președinte interimar al filialei județene (PNL Argeș), multe decizii importante au fost luate. (Subiectul pe larg, AICI: “Diktatele” Alinei Gorghiu: A dizolvat PNL Pitești și și-a pus “omul de casă” șef)

Citiți și: Scandal în CL Pitești! Ana Stan a fost dată afară din sala de ședință!

Cea mai importantă dintre ele a fost dizolvarea organizației municipale a PNL Pitești, decizie luată de Biroul Permanent Județean (BPJ) al PNL Argeș în urma contestațiile depuse la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL privind organizarea alegerilor interne de anul trecut, dar și în urma deciziei președintelui Gelu Tofan de a se autosuspenda din funcție (Subiectul pe larg, AICI).

La ”cârma” PNL Pitești a fost numit temporar Mihai Coteț. Decizia ca acesta să fie numit președinte interimar a fost luată tot de BPJ.

În luna martie a acestui an însă, în cadrul PNL Pitești vor avea loc alegeri pentru a se hotărî cine va ocupa funcția de președinte al filialei municipale.

Nu este un secret pentru nimeni că, Mihai Coteț este un prim candidat, acesta vrând să-și mențină funcția pe care o ocupă deja doar temporar. Cine vor fi contracandidații lui Coteț, totuși?

ANA STAN VS MIHAI COTEȚ PENTRU ȘEFIA PNL PITEȘTI?

Un membru puternic al PNL Pitești este și Ana Stan (foto ⬇️), care este în același timp consilier local al municipiului Pitești și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați notari publici din municipiu.

Ținând cont de cele menționate mai sus, am luat legătura cu consilierul Ana Stan pentru a vorbi despre posibilitatea unei candidaturi pentru șefia PNL Pitești și nu numai.

O confruntare cu Mihai Coteț pentru această funcție nu este exclusă!

ePitești.ro: Vreți să candidați pentru șefia PNL Pitești?

Ana Stan: Nu știu. Mă bate gândul, dar încă nu sunt hotărâtă, pentru că vreau să văd mai întâi dacă se organizează niște alegeri corecte. Dacă ar fi o competiție reală, m-aș băga, pentru că acolo unde este o competiție reală, consider că e și loc de mai bine.

„AM FOST DEZAMĂGITĂ!”

Ultimii doi ani din cariera sa politică au fost marcați de schimbări. De fiecare dată când a fost pusă în fața unor situații mai puțin plăcute, a luat decizii în concordanță cu principiile pe care le respectă cu sfințenie. Ana Stan ne-a mărturisit că au existat și momente în care s-a simțit dezamăgită de oamenii cu care a muncit cot la cot.

Ana Stan: Faptele din ultimii doi ani mi-au demonstrat că pot fi marginalizată chiar de oameni cu care am lucrat cot la cot și în fața cărora am fost sinceră, am avut toată deschiderea, am împărtășit acțiunile și pașii pe care urmează să-i fac. Am fost dezamăgită!

În legătură cu persoanele care i-au fost mereu alături, aceasta ne-a declarat că, pe primul loc se află cetățenii – oamenii cărora le-a câștigat încrederea, iar mai apoi colegii cu care se află pe aceeași lungime de undă.

Ana Stan: Oamenii care mă susțin, marea lor majoritate, sunt oameni simplii, oameni din cartiere, care n-au interese personale.

Am discutat cu Ana Stan și despre relația pe care o are cu edilul municipiului Pitești. Aceasta ne-a declarat că acum are o părere cu totul schimbată față de Cristian Gentea și că, totodată, apreciază inițiativa și efortul său de a face din orașul Pitești un oraș civilizat.

ePitești.ro: Ce relație aveți acum cu domnul primar Gentea?

Ana Stan: Niște relații strict normale acum, după ce am intrat în Consiliul Local și am văzut cum stau lucrurile. Dar, dacă m-ați fi întrebat acum doi ani, când eram alături de Sorin Apostoliceanu și îl ajutam să devină primar, aș fi spus că pentru mine domnul Gentea este un adversar.

Acum lucrurile s-au schimbat, fără să țin partea cuiva. Am impresia că domnul Gentea chiar încearcă să facă din orașul Pitești un oraș civilizat, un oraș în care și copilul dumnealui să vină să trăiască la un moment dat, nu numai copiii noștri.

Cam atât, am sprijinit și am votat de fiecare dată proiectele pe care le-am simțit că sunt în ajutorul piteștenilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Bran spune:

    Gândul o bate greșit la fiecare alegeri, de când face politică. Zero rezultate, mult scandal.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3