EcoMoto 930×122

consiliu

prefectura11

EXCLUSIV! IATĂ CE A RĂSPUNS PREFECTURII SECRETARUL JUDEŢULUI, VIORICA RĂDUCANU!

În dimineaţa acestei zile secretarul judeţului, Viorica Răducanu, a transmis Prefecturii un document referitor la concluzia legată de posibilitatea încetării mandatului lui Constantin Nicolescu la şefia Consiliului Judeţean Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

În document Răducanu arată că nu poate întocmi referat pentru încetarea mandatului lui Nicolescu. Pe lângă faptul că legea nu prevede încetarea de drept a mandatului pentru conflict de interese, Viorica Răducanu şi-a declinat cumva şi competenţa, precizând că nu este secretar de oraş sau de comună, spețe la care s-ar referi legea, ci de judeţ.

Surse din Prefectură ne-au declarat că până luni, 24 februarie, prefectul Cristian Soare (cel care i-a cerut secretarului județului să întocmească raportul) va decide dacă va emite sau nu un ordin de încetare a mandatului lui Constantin Nicolescu. Juriştii Prefecturii vor analiza astăzi toate documentele și legislația și îi vor formula prefectului un punct de vedere. Dacă prefectul va emite ordinul, acesta va fi contestat în instanţă, a anunțat astăzi Florin Tecău, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean și secretar general al PSD Argeș.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90