SPALATORIE MURAY  930×122

contrabanda

FEMEIE REȚINUTĂ PENTRU CONTRABANDĂ CU BIJUTERII

Zeci de grame de aur și peste 5.000 de lei au fost descoperite astăzi în Argeș, în urma percheziției desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș.

Citiți și: Pitești: Percheziții la membrii unui grup de contrabandă cu țigări

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Pitești, la locuința unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de ”colectarea, deținerea, producerea, transportul, prelucrarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”.

Din cercetări s-a stabilit că, din august 2019 și până în prezent, o femeie de 35 de ani, din Pitești, ar fi introdus în țară, prin sustragere de la controlul vamal, diverse cantități de bijuterii din aur, achiziționate din Turcia, pe care le-ar fi comercializat, ulterior, prin intermediul platformelor on-line.

Citiți și: VIDEO: UN BĂRBAT DIN ŞTEFĂNEŞTI „MIROSEA” A TUTUN DE CONTRABANDĂ

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate aproximativ 60 de grame de bijuterii din aur de 14k și 18k, 6.000 de lei, 350 de euro, un telefon mobil și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

[555x222px]SuperSambata_ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA