930 x122 grota rece

contrabanda

Pitești: Percheziții la membrii unui grup de contrabandă cu țigări

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări nefiscalizate.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Din cercetări s-a stabilit că în perioada decembrie 2020 – mai 2021, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 50 și 66 de ani, din Pitești, ar fi deținut, preluat, transportat și comercializat țigări nefiscalizate pe raza municipiului Pitești.

În sarcina inculpaților au fost reținute în total un nr. de 17 acte materiale ale infracțiunii de contrabandă asimilată.

Citiți și: Contrabandă cu mii de țigarete în Pitești!

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 26 mai a.c., polițiștii au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Pitești, în urma cărora au fost descoperite și ridicate 1.000 de țigarete, precum și alte mijloace de probă.

În seara aceleiași zile, după administrarea probatoriului, au fost reținuți cinci bărbați, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar față de toate cele șapte persoane.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3