Kaia 930 x 120

contrabanda

VIDEO: UN BĂRBAT DIN ŞTEFĂNEŞTI „MIROSEA” A TUTUN DE CONTRABANDĂ

Aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, utilaje, materiale de prelucrare și peste 10.000 de euro au fost descoperite în urma unor percheziții desfășurate, în această dimineață, de polițiștii din Argeș.

Citiți și: Decizie majoră în Parlament! Actele la control!

La operaţiune au participat polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Au fost efectuate 16 percheziții domiciliare, în Bucureşti și în judeţele Argeş, Ialomiţa, Ilfov și Buzău, la persoane bănuite de contrabandă cu tutun.

Din cercetări a reieșit că, din luna august 2020 şi până în prezent, S.D., bărbat de 61 de ani, din Ştefăneşti, ar fi achiziţionat tutun, pe care l-ar fi prelucrat şi distribuit, sub formă de ţigarete, către mai multe persoane, în vederea comercializării în mediul on-line.

Citiți și: Furt masiv în Argeș! Prejudiciu enorm, cantități ,,industriale” sustrase

 

 

 

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.000 de kilograme de tutun, peste 10.000 de euro, 4 maşini de tocat, butoaie cu glicerină vegetală, telefoane mobile şi mijloace de calcul, precum şi documente cu valoare probatorie.

13 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Ialomița și Buzău. De asemenea, la acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi din Argeș.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90