New Profesional Consult 930 x 122

aura ion

AURA ION VA FI DESHUMATĂ

Aura Ion, studenta care a murit în urma accidentului aviatic din luna ianuarie din munții Apuseni, va fi deshumată.

Citiți și: „Tătucul” alegerilor, dat pe mâna Parchetului!

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție anunță că a dispus realizarea unei noi expertize medico-legale în cazul tinerei. „În continuarea cercetărilor care se efectuează în dosarul privind accidentul aviatic produs la data de 20 ianuarie 2014 în Munţii Apuseni, echipa de procurori din cadrul Secţiei parchetelor militare desemnată cu instrumentarea cauzei a procedat în perioada 12.05.2014–16.05.2014 la audierea, în calitate de martori, a 8 angajaţi ai ROMATSA S.A. (în funcţiile de controlori trafic sol şi controlori trafic aerian), a 2 angajaţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi a unui angajat al Institutului Medico-Militar.

De asemenea, a fost dispusă expertiza medico-legală privind pe victima I.A., întrucât concluziile raportului de constatare medico-legală (autopsie) din 10.02.2014 nu au fost avizate de Comisia de avizare şi control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca. Au fost solicitate relaţii suplimentare de la ROMATSA şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti-Băneasa.”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citiți și: DOSAR PENAL PENTRU ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR. VIZATĂ E ACTIVITATEA UNOR MEDICI DIN ARGEȘ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90