EcoMoto 930×122

inchise

MUNTE_CU_ZAPADA

MAI MULTE TRASEE MONTANE DIN ARGEŞ AU FOST ÎNCHISE

În urma ninsorilor din ultimele 48 de ore stratul de zăpadă măsoară peste 60 de centimetri în zona Bâlea Lac-Cota 2000-Transfăgărăşan din masivul Făgăraş, judeţul Argeş. Temperaturile în zona de creastă se vor menţine între -6 şi -8 grade Celsius, ceea ce va păstra zăpada viscolită fără coeziune, astfel că există riscul producerii de avalanşe.

Citiți și: Închisoare pentru cei care fac așa ceva!

În aceste condiţii, informează Ion Sănduloiu, directorul Serviciului Public de Salvamont Argeş, toate traseele turistice montane din masivele Iezer-Păpuşa, Ghiţu şi traseele turistice montane din zona argeşeană a masivelor Făgăraş, Piatra Craiului şi Leaota sunt închise la altitudini superioare celei de 1.500 de metri.

Turiştii sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe traseele montane de joasă altitudine fără să fie echipaţi corespunzător şi să aibă asupra loc şi câteva obiecte care le pot asigura supravieţuirea în caz că se rătăcesc (lanternă cu baterii, brichete, pătură, hărţi, telefoane mobile etc.).

Citiți și: Se întâmplă de la 1 septembrie! Noile trasee așteptate de toată lumea!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3