930 x122 grota rece

ministrul educației

Ministrul Educației, despre vacanța de sărbători a elevilor

Ministrul Educației a anunțat că nu se va lua deocamdată nicio măsură privind posibile schimbări în sistem din cauza răspândirii noii variante de coronavirus.

Citiți și: Examenul de Bacalaureat se schimbă radical!

Acesta a declarat pentru Antena3 că deocamdată nu sunt necesare măsuri pe acest palier. De asemenea, Sorin Cîmpeanu a vorbit și despre vacanța de sărbători a elevilor, dar și despre probabilitatea modificării ei.

Sorin Cîmpeanu:  “Ca ministru al Educației am anunțat deja programul, nu iau în considerare nimic altceva decât când vor spune autoritățile sanitare. Până în acest moment, autoritățile sanitare în frunte cu ministrul Sănătății nu au considerat necesar să previzionam măsuri pe acest palier. Vacanța de Sărbători este cea cunoscută!”

Citiți și: Când începe vacanța de iarnă 2022 – 2023

Reamintim că, spre sfârșitul lunii octombrie, în contextul situației epidemiologice în care ne aflam, toți elevii au primit două săptămâni de vacanță forțată. 

După această vacanță, structura anului școlar în curs s-a schimbat.

Astfel, între semestrul I și semestrul al II-lea va fi doar o pauză de un weekend în acest an.

Vacanța de iarnă:

-Vineri, 24 decembrie 2021 — duminică, 2 ianuarie 2022, vacanță pentru toate clasele din învățământul gimnazial, liceal, profesional și postliceal

– Vineri, 24 decembrie 2021 — duminică, 9 ianuarie 2022, vacanță pentru grupele/clasele din învățământul preșcolar și primar.

– Luni, 3 ianuarie 2022 — vineri, 14 ianuarie 2022, cursuri pentru clasele din învățământul gimnazial, liceal, profesional și postliceal

– Luni, 10 ianuarie 2022 — vineri, 14 ianuarie 2022, cursuri pentru grupele/clasele din învățământul preșcolar și primar.

Semestrul al II -lea va începe pe data de 17 ianuarie 2022.

Sursă foto principal: Playtech.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA