New Profesional Consult 930 x 122

armand călinescu

CEL MAI BUN MODEL FEMININ ÎNVAȚĂ LA „ARMAND CĂLINESCU”!

Steluţa Streulea, fotomodelul în vârstă de 17 ani care învață la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” din Piteşti, a câştigat titlul de ,,cel mai bun model feminin’’ la un festival de modă şi design vestimentar care s-a desfăşurat în Braşov.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

La acest festival Steluţa a defilat pentru prima dată în cariera ei în lenjerie intimă. ,,Am avut mari emoţii deoarece în concurs au fost foarte multe fete frumose. În plus, am participat şi anul trecut şi nu am câştigat nimic. De asemenea, a fost pentru prima oară când am defilat în lenjerie intimă, aşa că emoţiile s-au dublat. De data aceasta, însă, norocul mi-a surâs!’’, spune Steluţa pentru ePitești.

Despre Steluţa Streulea puteți citi și aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/azi-fotomodel-maine-politista-invata-la-armand-calinescu/. (Foto: Facebook Steluţa Streulea)

Citiți și: CONTRACT PENTRU COLEGIUL „ARMAND CĂLINESCU”

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3