Donaris 930 x 122

machiaj

SFATURI PENTRU UN MACHIAJ PERFECT

După ce de curând le-a oferit cititoarelor noastre informaţii utile despre machiaj, make-up artistul Ruxandra Mache (din Topoloveni-Argeș) precizează acum ce culori se poartă vara aceasta în materie de rujuri şi cum să procedeze doamnele și domnișoarele pentru ca machiajul să reziste cât mai mult posibil.

Citiți și: (VIDEO) CURS DE MAKE-UP PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

,,Nemuritor rămâne pentru petreceri rujul roşu, însă pentru machiajul de zi ţinem cont de regulile nuanţelor pastel.

În ceea ce privește machiajul, vreau să vă spun că pentru ca acesta să reziste o perioadă mai îndelungată ar fi recomandată utilizarea unei baze de machiaj în funcţie de necesităţile fiecărui tip de ten. Baza matifiantă pentru tenul cu exces de sebum și baza siliconată pentru tenul normal. Folosită înainte de aplicarea fondului de ten, ea asigură 16-20 de ore de machiaj impecabil.’’, spune Ruxandra Mache pentru ePitești. (Foto: Facebook Ruxandra Mache)

Citiți și: ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE MACHIAJ!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90