930 x122 grota rece

daniela boșneag

SFATURI UTILE PENTRU UN MACHIAJ PERFECT

Make-up artistul Daniela Boşneag le oferă doamnelor și domnișoarelor sfaturi esenţiale pentru un machiaj reuşit. Daniela dezvăluie câteva secrete pentru înfrumuseţare.

Citiți și: (VIDEO) CURS DE MAKE-UP PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Ce produse le recomanzi doamnelor să folosească?

-Recomand folosirea produselor care corespund fiecărui tip de ten. Contează foarte mult acest aspect.

Citiți și: ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE MACHIAJ!

Care sunt primii paşi în realizarea unui machiaj perfect?

-Mai întâi se va aplica o cremă pentru protecţia feței, apoi baza pentru machiaj. Pentru persoanele care nu au un fond de ten potrivit recomand amestecul a două nuanţe de fond de ten. Baza sa fie aplicată în strat subţire, deoarece machiajul va arăta mai natural şi nu încărcat.

În materie de rujuri ce recomanzi?

-În cazul în care le aplicăm ochilor un machiaj strident, pentru buze recomand un gloss cât mai simplu şi natural. Dacă avem un machiaj natural la nivelul ochilor, putem accentua buzele prin culori mai aprinse. Recomand în acest sens nuanțele de roşu și roz şi culoarea piersicii. De asemenea, recomand aplicarea rujului sau a glossului cu o pensulă specială.

Ce părere ai despre pudră?

-Nu le recomand pudra în exces persoanelor care au un ten uscat. Pudra este mai avantajoasă în cazul celor care au un ten gras.

Ce ne poți spune despre conturul ochilor şi despre fardul de obraz?

-Sunt multe persoane care întâmpină greutăţi atunci cand vine vorba de conturul ochilor. Mai întâi este nevoie de conturarea ochilor cu un creion, pentru ca mai apoi să existe o aplicare mai uşoară şi corectă a tuşului. În cazul fardului de obraz precizez că nu este nevoie de foarte mult fard. Am observat că sunt multe doamne care îşi dau exagerat şi de aceea subliniez că şi fardul de obraz contribuie la naturalețea machiajului. Rozul aplicat în exces pe pomeții obrazului va încărca machiajul şi îi va oferi tenului o imagine nu tocmai plăcută. (Foto 2: Facebook Daniela Boșneag)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3