New Profesional Consult 930 x 122

Ana Maria

O FRUMUSEŢE DE FATĂ MACHIAZĂ CA NIMENI ALTA!

Are 21 ani, este din Topoloveni, iar scopul său principal este acela de a face doamnele şi domnişoarele care îi calcă pragul să se simtă de-a dreptul speciale. Se numeşte Ana-Maria Ungureanu şi lucrează ca make-up artist şi hairstylist.

Citiți și: (VIDEO) CURS DE MAKE-UP PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Cum a luat naştere pasiunea ta pentru make-up?

Am început cu o carieră în modelling, la vârsta de 9 ani şi am activat în acest domeniu până la vârsta de 14 ani. Mai apoi mi-am dat seama că am atracţie spre tot ce înseamnă hairstyle, aşa că am urmat cursuri şi seminarii. Am terminat liceul şi imediat m-am angajat într-un salon de înfrumuseţare ca şi hairstylist. Pentru că mă aflam între tot ce înseamnă frumuseţe feminină, mi-am dorit să mă dezvolt şi pe partea de make-up. Mi-am achiziţionat produse profesionale şi mi-am dezvoltat singură pasiunea pentru machiaj, neavând în prezent vreun curs de perfecţionare în acest domeniu, ci pura mea inspiraţie, talentul.

Citiți și: ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE MACHIAJ!

Îţi mai aminteşti care a fost primul produs de machiaj pe care ţi l-ai achiziţionat?

Primul produs profesional pe care mi l-am achiziţionat a fost o trusă de farduri de care am fost foarte îndrăgostită, dar pe care acum o privesc cu alţi ochi deoarece în acest domeniu tot timpul apar produse şi mai bune. Este precum un viciu, nu te poţi opri din cumpărat.

La început ai experimentat pe chipul tău sau pe cel al prietenelor?

În special pe chipul meu, însă apelam şi la prietene care la final erau extrem de mulţumite de rezultat. Nu pot spune că am realizat vreodată ceva inestetic, machiajele mele sunt întotdeauna pe placul clientelor.

Ţi s-a întâmplat ca vreuna dintre clientele tale să-ţi solicite un machiaj care nu i se potrivea?

Am avut câteva mici experienţe de acest gen. Unele cliente îşi doreau un machiaj foarte discret, şters, banal, deşi aveau nişte trăsături superbe care se cereau scoase în evidenţă prin culori tari. Atunci îmi expuneam puctul de vedere iar până la urmă acceptau ideea mea şi la final eram mulţumite amândouă.

Ai ieşit vreodată din casă nemachiată sau ţi-ai întâmpinat clientele aşa?

Eu sunt genul de fată care nu iese nici măcar să cumpere pâine fără un minim fond de ten , blush şi puţin rimel. Când vine vorba de un machiaj ceva mai elaborat, folosesc întotdeauna culori îndrăzneţe pe care le recomand şi fetelor care îşi doresc un aspect wow, însă nu sunt hotărâte asupra nuanţelor. De regulă îmi respect clientele şi le primesc cum se cuvine, mai exact cu un machiaj simplu şi frumos pe care să îl pot purta cu uşurinţă întreaga zi.

Eşti în acelaşi timp make-up artist şi hairstylist, dacă ai fi nevoită să renunţi la una dintre aceste două meserii care ar fi aceea?

Cred că este cea mai grea întrebare. Mi-ar lua foarte mult timp să mă gândesc la lucrul acesta deoarece le iubesc pe ambele în egală măsură. Am făcut şi fac în continuare o mulţime de sacrificii pentru a le putea practica pe amândouă în acelaşi timp. Nu cred că pot răspunde, hairstyling-ul este prima mea ,,iubire’’, apoi a venit make-up-ul de care m-am îndrăgostit iremediabil. Împreună suntem un întreg, nu aş putea să mă despart de vreuna. (Foto: Facebook Ana Maria)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3