930×122 CAPRA 5

clădiri

Oficial! Este interzis să mai faceți așa ceva!

Oficial! Este interzis să mai faceți așa ceva!

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Printr-o lege publicată vineri în Monitorul Oficial a fost instituită interdicția de a mai amplasa mijloace publicitare pe clădirile cu risc seismic, dar și posibilitatea asociațiilor de proprietari de a obține credite garantate de stat în vederea reabilitării seismice a clădirilor.

Legea a intrat deja în vigoare și stabilește încă o  limitare când vine vorba despre clădirile ce prezintă risc la cutremure.

Citiți și: Alertă în materie de droguri: Șase substanțe noi, în vizorul legii antidrog din România

Este vorba, de fapt, despre introducerea în Legea interdicției de amplasare „de mijloace publicitare pe fațada și/ sau pe terasa/ învelitoarea imobilului, suspendarea de stâlpi, pereți, scări interioare și altele asemenea în cazul clădirilor încadrate în clasa de risc seismic RsI sau RsII”.

Oficial! Este interzis să mai faceți așa ceva!

Astfel, nu mai pot fi instalate reclame pe clădirile cu risc seismic, indiferent de tipul acestora, de dimensiuni sau sistem de prindere.

De asemenea, mai prevede noua lege, asociațiile de proprietari sau proprietarii ,,pot aplica pentru obținerea de credite garantate de stat în vederea reabilitării seismice a clădirilor.

Statul garantează creditele de reabilitare seismică a clădirilor și achită dobânda aferentă acestor credite prin instituția mandatată de Ministerul Finanțelor”.

Detalii, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90