EcoMoto 930×122

pacienti covid

OXIGEN PENTRU PACIENŢII COVID-19 INTERNAŢI LA SPITALUL DIN LEORDENI

Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni va fi dotat cu stație de oxigen, anunţă Consiliul Judeţean Argeş. Instalația de distribuție a oxigenului medical este esențială pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19.

Citiți și: Centre pentru pacienţi Covid şi Omicron în zone cheie din judeţul Argeş

Instalația va avea 65 de prize pentru distribuția oxigenului medical și va deservi saloanelor de la parter și etajul 1. Valoarea investiției este de 300.000 lei și este asigurată exclusiv din fondurile Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Piteşti: A început criza paturilor ATI pentru pacienţii COVID grav afectaţi

„Terapia cu oxigen este extrem de importantă pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus deoarece ajută la corectarea precoce a deficitului de oxigen în organism și duce la ameliorarea bolii de fond. Reamintim că, din data de 25 iulie 2020, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni funcționează ca unitate COVID-19 destinată pacienților cu infecție SARS-CoV-2 pentru asistarea cazurilor ușoare și medii”, precizează CJ.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3