EcoMoto 930×122

pacienti covid

PITEŞTEAN, PACIENT COVID-19: „SĂ NU LAŞI NICIUN MOMENT GARDA JOS”

Două interviuri cu pacienţi Covid-19 am publicat săptămâna trecută pe epitesti.ro (AICI şi AICI), iar astăzi am reluat discuţiile cu privire la starea lor de sănătate.

Citiți și: Centre pentru pacienţi Covid şi Omicron în zone cheie din judeţul Argeş

Prima veste este că pacientul internat la Spitalul „Bălcescu” din Piteşti s-a externat zilele trecute şi se simte bine.

„Am făcut testul săptămâna trecută şi a ieşit negativ. De cinci zile am ieşit din spital. Mâine dimineaţă mai fac un test ca să pot începe munca în siguranţă, iar peste 10 zile sunt programat la un test de anticorpi ca să văd dacă m-am ales cu imunitate. Văd că sunt încă mulţi care nu cred că virusul există. Îi aştept pe cei care nu cred la mine, să vorbim. Le transmit să fie măcar responsabil faţă de ceilalţi, să nu nenorocească alţi oameni…”, ne-a spus bărbatul, de acum pacient vindecat.

Citiți și: Piteşti: A început criza paturilor ATI pentru pacienţii COVID grav afectaţi

„Mă simt foarte bine, cred că este extrem de important ca în lupta cu boala să nu cedezi psihic, să nu laşi garda jos chiar şi atunci când ai zile groaznice, când te simţi foarte rău. Trebuie să te programezi să învingi virusul.”, ne-a mai spus bărbatul.

Despre celălalt pacient, internat la Valea Iaşului, nu mai ştim însă nimic. Până la această oră, nu am reuşit să-l contactăm, iar ultimele veşti nu erau dintre cele mai grozave, în sensul că deşi fusese internat de la 1 iulie, săptămâna trecută prezenta încă dificultăţi de respiraţie, iar medicii îl duceau la investigaţii imagistice.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90