930×122 CAPRA 5

pacienti covid

Situaţia în spitalele din Argeş privind paturile pentru pacienţii COVID-19

În urma informărilor primite de la DSP Argeș în data de 26.04.2021, prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, anunță că situația paturilor Covid-19 este stabilă.

Citiți și: Centre pentru pacienţi Covid şi Omicron în zone cheie din judeţul Argeş

„În prezent există un număr de 303 paturi disponibile pentru pacienții adulți confirmați Covid-19 și 9 paturi disponibile în secțiile ATI – Covid -19 (dintre care 5 paturi pentru adulți și 4 paturi pentru copii). Dintre acestea, 281 paturi sunt pentru adulți, 11 paturi sunt pentru copii, 11 paturi sunt pentru maternitate, toate pentru pacienții confirmați pozitiv Covid-19.

Paturile neocupate se găsesc în următoarele unități: Spitalul Județean de Urgență Pitești (71), Spitalul Orășenesc Mioveni (14), Spitalul de Pediatrie Pitești (2), Spitalul Municipal Câmpulung (37), Spitalul PNF Câmpulung (30), Spitalul PNF Sf. Andrei Valea Iașului (44), Spital PNF Leordeni (56), Spitalul de Psihiatrie Sf.Maria Vedea (40) și Spitalul Orășenesc „Regele Carol I” Costești (9). În ceea ce privește secțiile ATI, sunt paturi neocupate la: Spitalul Județean de Urgență Pitești (2), Spitalul de Pediatrie Pitești (4) și la Spitalul Municipal Câmpulung (3)”, a transmis Cancelaria Prefectului Argeş.

Citiți și: Piteşti: A început criza paturilor ATI pentru pacienţii COVID grav afectaţi

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90