NOR CURIER 930X122

sens unic

Pitești: Schimbări în traficul din Trivale

Reglementări noi de circulație pe Aleea Voinicilor.

Citiți și: Atenție, șoferi! Sens unic pe această stradă dintr-un cartier important, de azi!

În vederea fluidizării traficului și reducerea riscului producerii unor accidente de circulație în zonă, Comisia de sistematizare a circulației a avizat, în ședința din 26 aprilie 2022, noi reglementări rutiere pe Aleea Voinicilor.

Citiți și: Noi modificări în traficul din Pitești

Astfel, de astăzi, 10 iunie 2022, circulația rutieră a fost reorganizată, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, instituind sens unic de circulație pe Aleea Voinicilor.

Sensul de circulație este dinspre strada Bradului, prin fața blocului 25A, continuând prin fața blocului ANL. De asemenea, va fi montat un indicator cu semnificația „Cedează trecerea” pe Aleea Voinicilor, la intersecția cu aleea care vine dinspre lateralul blocului ANL.

Municipalitatea roagă participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulație semnalizate prin indicatoare rutiere și să circule cu atenție sporită.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3