930 x122 grota rece

autobuze electrice

Piteștiul se transformă! Inovație în transportul public

Piteștiul se transformă! Inovație în transportul public

Citiți și: Pitești. E gata! Noutate la Publitrans

Proiectul „Îmbunătățirea transportului public urban de călători în municipiul Pitești” se află în faza finală de implementare, anunță municipalitatea.

Obiectivul general al proiectului este reducerea emisiilor de carbon, prin investiții în îmbunătățirea eficienței transportului public de călători, a frecvenței și a timpilor săi de parcurs, accesibilității, transferului către acesta de la transportul privat cu autoturisme, prin crearea unui sistem ecologic de transport în municipiul Pitești, realizat prin introducerea de autobuze ecologice și crearea infrastructurii de alimentare a acestora.

Citiți și: Pitești. Autobuze noi, stații de încărcare rapide și standard în valoare de 8.500.000 €

Proiectul este prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Astăzi, 20.12.2023, a avut loc recepția lucrărilor de realizare a infrastructurii de încărcare pentru autobuze electrice, executate pe amplasamentul din str. Costache Negri, nr. 30.

Informații, AICI: – Pitești. E gata! Noutate la Publitrans – 

Piteștiul se transformă! Inovație în transportul public

Executantul lucrărilor este Asocierea S.C. PROINSTAL PIPE S.R.L. – S.C. GLOBAL TECH XPERT S.R.L., cu subcontractant S.C. MGM UNIC ELECTRO IMPEX S.R.L.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 3.564.924,61 lei fără TVA, respectiv 4.242.260,29 de lei cu TVA, perioada de garanţie fiind de 60 de luni., se arată în comunicat.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Natalia Penciu spune:

    o sa ramana fara curent autobuzele alea, daca prind pe rosu doar jumatate din semafoarele din oras.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90