930×122 CAPRA 5

alde

ALDE VREA DOUĂ TURURI DE SCRUTIN PENTRU PRIMARI

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) are o poziție tranșantă și susține categoric ideea revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

„Pentru un partid nou, cum este ALDE, un partid care participă pentru prima dată la alegerile locale şi parlamentare, alegerea primarilor în două tururi cred că ar avantaja foarte mult partidul nostru.

Orice variantă poate fi analizată – am văzut şi angajamentul premierului în acest sens – dar de la vorbele de la Iaşi până acuma n-am mai auzit altceva, adică nu ne-a convocat nici pe noi, nici alte partide! Nici la nivel de Parlament n-am văzut că a fost vreo mişcare în acest sens… Mi-e teamă, deci, că este o temă electorală şi nu neapărat o certitudine.”, a spus Daniel Constantin, copreședinte ALDE, într-un interviu pentru Radio România Actualități.

Citiți și: Delegație de primari PSD Argeș la Bruxelles!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90