Donaris 930 x 122

autostrada pitesti-sibiu

BOGDAN IVAN: „COALIȚIA PSD-ALDE SE OPUNE CONSTRUIRII AUTOSTRĂZII PITEȘTI-SIBIU”

Bogdan Ivan: „Coaliția PSD-ALDE se opune construirii autostrăzii Pitești-Sibiu”. Liderul Pro România Argeș atrage din nou atenția asupra proiectului autostrăzii Pitești-Sibiu.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

”Autostrada Pitești-Sibiu este, de la începutul guvernării PSD-ALDE, un proiect care nu se dorește a fi implementat. Altfel nu ne putem explica de ce reprezentanții Guvernului, prin Ministerul Transporturilor, au introdus clauze rezolutorii în proiectul autostrăzii, clauze care pot duce la întârzierea sau chiar blocarea lucrărilor.

Corina Crețu, comisarul european pentru Politică Regională, semnalează, pentru a doua oară în ultimele luni, că România nu a reușit să implementeze proiecte de infrastructură finanțate din bani europeni.

Citiți și: Se întâmplă ceva fantastic pe Autostrada Pitești-Sibiu! Totul începe

Este și cazul autostrăzii Pitești-Sibiu, în privința căreia comisarul european le recomandă autorităților să evite metodele care au dus la întârzieri de proiect și depășiri de costuri.

Viorica Dăncilă, premierul României, Lucian Șova, ministrul Transporturilor, și Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, din incompetență, din lipsă de cunoaștere a legislației în vigoare sau, pur și simplu, din rea-voință, nu fac nimic pentru realizarea proiectelor de infrastructură mare, necesare dezvoltării României, așa cum este și cazul autostrăzii Pitești-Sibiu.”, acuză Bogdan Ivan.

Liderul Pro România Argeș adaugă: ”Din moment ce comisarul european pentru Politică Regională, Corina Crețu, le transmite reprezentanților Guvernului că aş dori să vă asigur că serviciile din subordinea mea sunt pregătite să ofere orice fel de asistenţă posibilă pentru a permite României să valorifice la un nivel maxim fondurile pentru proiectele din sectorul transporturilor, în prezent şi în viitorul apropiat”, de ce nicio autoritate competentă nu face demersurile necesare pentru implementarea unor astfel de proiecte? Pentru că nu se vrea!”

”În aproape 2 ani de guvernare PSD=Dragnea + ALDE=Tăriceanu, în România nu a fost demarat niciun proiect important, iar țara noastră bate pasul pe loc din punct de vedere al investițiilor. Asistăm la schimbarea guvernelor și la circul pe care îl face Viorica Dăncilă, cel mai slab premier din istoria României, la fiecare ieșire publică pe care o are!”.

Despre criticile și avertismentul dur lansat de Corina Crețu pe tema proiectului viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu puteți citi pe larg AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90