Donaris 930 x 122

alde

DANIEL CONSTANTIN SALUTĂ NUMIREA: „O PROPUNERE EXCELENTĂ!”

În calitatea sa de copreședinte ALDE, deputatul de Pitești Daniel Constantin salută desemnarea de către președintele Iohannis a lui Sorin Cîmpeanu ca prim-ministru interimar.

Citiți și: Elevii din clasele cu COVID care lipsesc de frică primesc absențe

„Sorin Cîmpeanu este o propunere excelentă, o personalitate de o calitate morală și profesională incontestabilă. Noi, cei din ALDE, suntem de părere că profesorul Sorin Cîmpeanu poate face față cu brio acestei perioade de interimat al Guvernului.”, afirmă Daniel Constantin.

„ALDE are ca principale obiective în perioada imediat următoare menținerea unei stabilități politice și coerență în actul de guvernare. Acestea sunt două condiții obligatorii pentru asigurarea stabilității economice și sociale din România.

Citiți și: Sorin Cîmpeanu: Care sunt școlile care vor intra în online

Considerăm că situația în care ne aflăm în acest moment impune multă înțelepciune și nu trebuie să punem în pericol întregul parcurs al României din ultimii ani, parcurs care, știm cu toții, a reprezentat o perioadă de creștere economică.

Identificarea unei soluții politice pentru un Guvern stabil reprezintă o urgență pe care ALDE o înțelege și se angajează în acest proces.”, adaugă Constantin.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441