Donaris 930 x 122

alde

DANIEL CONSTANTIN SALUTĂ NUMIREA: „O PROPUNERE EXCELENTĂ!”

În calitatea sa de copreședinte ALDE, deputatul de Pitești Daniel Constantin salută desemnarea de către președintele Iohannis a lui Sorin Cîmpeanu ca prim-ministru interimar.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

„Sorin Cîmpeanu este o propunere excelentă, o personalitate de o calitate morală și profesională incontestabilă. Noi, cei din ALDE, suntem de părere că profesorul Sorin Cîmpeanu poate face față cu brio acestei perioade de interimat al Guvernului.”, afirmă Daniel Constantin.

„ALDE are ca principale obiective în perioada imediat următoare menținerea unei stabilități politice și coerență în actul de guvernare. Acestea sunt două condiții obligatorii pentru asigurarea stabilității economice și sociale din România.

Citiți și: Breaking News! Decizia de ultim moment a lui Ciucă!

Considerăm că situația în care ne aflăm în acest moment impune multă înțelepciune și nu trebuie să punem în pericol întregul parcurs al României din ultimii ani, parcurs care, știm cu toții, a reprezentat o perioadă de creștere economică.

Identificarea unei soluții politice pentru un Guvern stabil reprezintă o urgență pe care ALDE o înțelege și se angajează în acest proces.”, adaugă Constantin.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3