New Profesional Consult 930 x 122

sorin cîmpeanu

Directorii care fac asta vor fi cercetați disciplinar!

Cu ocazia debutului noului an școlar, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a venit cu un mesaj ferm adresat directorilor de şcoli şi grădinițe care intenționează să nu permită părinţilor să participe la ceremonia de astăzi, alături de copii în prima zi de şcoală.

Citiți și: Cine va fi șeful Educației după demisia lui Cîmpeanu

Părinți din toată țara sunt revoltați și acuză ministerul Educației că a lansat un mesaj ambiguu privind accesul părinților în şcoli şi grădinițe la începerea anului şcolar 2022-2023.

Ministrul Educației – Sorin Cîmpeanu, a reacționat:

„Încă de vineri am precizat foarte clar în tot sistemul naţional de învățământ, în toate grădinițele şi școlile. Este o dispoziție de ministru, nu este o rugăminte”.

Citiți și: Criză Covid 19 la școală! Declarații de ultim moment!

„Directorii care nu primesc bunicii şi părinţii alături de elevi vor fi cercetați disciplinar”

„Acei directori care nu cred că îşi vor permite să nu respecte o dispoziție de ministru vor intra automat în cercetare disciplinară.(…)

După doi ani de restricții, de data aceasta bucuria începerii școlilor va putea fi împărtășită şi de bunici şi părinți.

Am convingerea că toţi directorii înțeleg importanța deschiderii către comunitate şi a implicării familiei în educația copiilor şi tinerilor încă din prima zi de şcoală.

Nu e nimic de discutat. Mâine școlile şi grădinițele vor fi deschise pentru părinţii şi bunicii care vor să-i însoțească pe copii în prima zi de şcoală.

Mai ales pentru cei mici este permis accesul părinților şi în clase”, a explicat ministrul Educaţiei, seara trecută, la Antena 3.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90