930 pe 122 COSTACHE

sorin cîmpeanu

Ministrul Educației, declarații halucinante despre problema sutelor de școli din România

Ministrul Educației, Sori Cîmpeanu, a făcut noi declarații despre problema wc-urilor din curtea şcolilor.

Citiți și: Cine va fi șeful Educației după demisia lui Cîmpeanu

Acesta a declarat în ședința de Guvern de astăzi că este „o problemă exagerată” şi că „trebuie să înţelegem că nu are legătură toaleta în curte de calitatea educaţiei”.

Planul pe care l-aţi cerut pentru conformitatea grupurilor sanitare, în şcoli, ştiind că în urmă cu 3 sau 4 ani erau peste 2.000 de şcoli cu grupuri sanitare neconforme iar dacă autorităţile locale vor folosi finanţarea acordată prin bugetul Ministerului Educaţiei vom rămâne cu 100 de şcoli şi este vorba de şcoli mici, am încredere că în doi ani nu va mai exista nicio şcoală în România.

Citiți și: Criză Covid 19 la școală! Declarații de ultim moment!

Încrederea se va transpune într-un plan concret de acţiune pe care vi-l vom prezenta, domnule prim-ministru, cum aţi cerut, nu până la sfârşitul anului ci îmi place să cred că o să îl prezentăm mult mai devreme şi mă angajez să îl prezentăm mult mai devreme”, a spus ministrul Educaţiei.

De asemenea, acesta a ținut să precizeze că: „Este o problemă exagerată şi este legată de foarte multe ori de calitatea educaţiei.

Este o problemă importantă, trebuie rezolvată, dar trebuie să înţelegem că nu are legătură toaleta în curte de calitatea educaţiei. Din moment ce mulţi dintre noi am făcut performanţă învăţând în acest şcoli, cred că este o dovadă, dar ea trebuie rezolvată şi va fi rezolvată”, a mai declarat Sorin Cîmpeanu.

Premierul Nicolae Ciucă le-a dat termen, marţi, miniştrilor Sorin Cîmpeanu şi Lucian Bode, până la sfârşitul acestui an, să vină cu planul privind rezolvarea toaletelor din curţile şcolilor, el afirmând că nu admite niciun fel de scuză.

Foto descriptiv

 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 pe 90 Costache