New Profesional Consult 930 x 122

sorin cîmpeanu

Ministrul Educației a făcut anunțul mult așteptat: ”Nu vor mai exista”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut anunțul mult așteptat de toată lumea.

Citiți și: Cine va fi șeful Educației după demisia lui Cîmpeanu

Ieri, 25 august, în cadrul unei conferințe de presă, acesta a declarat că în maximum trei ani, nicio şcoală din România nu va mai avea grupuri sanitare neconforme.

De asemenea, acesta a declarat că și problema manualelor s-a rezolvat.

Citiți și: Ministrul Educației, declarații halucinante despre problema sutelor de școli din România

DECLARAȚIILE MINISTRULUI SORIN CÎMPEANU

„Dacă ne referim la grupurile sanitare neconforme, care erau de circa 2.000 în urmă cu trei, patru ani, în momentul de faţă, dacă autorităţile locale vor utiliza bugetele pe care le-au primit din partea Ministerului Educaţiei şi onora contractele de lucrări pentru care există această resursă financiară, vom rămâne cu 99 de şcoli.

Estimez că în următorii doi ani, maximum trei ani, în România nu va mai exista nicio şcoală care să aibă un grup sanitar neconform.

Manualele vor exista anul acesta. Nu există semnalată niciun fel de problemă. Şcolile care înregistrează neconformităţi din perspectiva autorităţilor de securitate la incendiu, aş vrea să vă spun că s-au făcut progrese”, a anunţat Sorin Cîmpeanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Foto descriptiv: Playtech.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90