NOR CURIER 930X122

școala online

Se renunță total la școala online

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că se renunță total la școala online.

Citiți și: Cine va fi șeful Educației după demisia lui Cîmpeanu

De asemenea, ministrul a mai precizat că, trecerea în online a întregului proces didactic „a fost o catastrofă educațională la scară mondială”.

Aceste afirmații au fost făcute joi, 24 februarie, de Sorin Cîmpeanu în cadrul unui live pe Facebook, inițiat de liderul AUR, George Simion.

Citiți și: Ministrul Educației, declarații halucinante despre problema sutelor de școli din România

Potrivit edupedu.ro, ministrul Educației l-a contactat telefonic pe Simion, după ce inițial acesta îl contactase și nu i-a răspuns.

„ (…) George Simion: Deci sunteți la treabă, în interesul românilor. Dar renunțăm la școala online domnul ministru?

Sorin Cîmpeanu: Renunțăm total la școala online.

George Simion: Se renunță total, avem promisiunea dumneavoastră, da?

Sorin Cîmpeanu: Am fost și rămân primul dintre cei care au spus, așa cum a spus și ministrul Jean Michel Blanquer (n.red. ministrul Educației din Franța) într-o întâlnire aseară, școala online a fost o catastrofă educațională la scară mondială. (…)”

Liderul AUR a făcut live pe Facebook de la mai multe instituții, pentru a vedea sau a se asigura dacă angajații și directorii sau șefii acestora sunt sau nu la serviciu „joi după ora 14”.

Sursă: edupedu.ro

Sursă foto principal: monitorulcj.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3