Donaris 930 x 122

sorin cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu, mesaj pentru părinții care se tem să-și trimită copiii la școală

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a vorbit despre frica părinților de a-și trimite copiii la școală în localitățile unde rata de infectare este mare. Reamintim că, școlile rămân deschise și după ce rata de infectare în localități atinge pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Subiectul pe larg, AICI – Școlile rămân deschise și peste pragul de 6 la mie.

Citiți și: Atenție elevi! Zilele de vacanță forțată se recuperează cu prezență fizică

 „Nu poți condamna un părinte pentru că este temător în raport cu starea de sănătate a propriului copil. Poți să înțelegi această teamă, dar poți să-i explici încă o dată, că nu copiii sunt cei care trebuie să plătească costurile unei atitudini generalizate în rândul întregii populații a României”, a declarat Sorin Cîmpeanu, duminică seara, la Digi24.

De asemenea, acesta a mai declarat faptul că în România, învățământul online a fost o excepție și a fost introdus doar pentru a nu induce blocaje în sistemul de educație.

Citiți și: Cîmpeanu: Părinții vor primi formulare pentru vaccinarea elevilor

Ministrul a mai declarat, pentru aceiași sursă, că se vor intensifica acțiunile de verificare în toate școlile din România și că singurul loc în care regulile de distanțare se respectă cel mai bine este în școală.

În ceea ce privește teama părinților de a-și trimite copiii la școală, Sorin Cîmpeanu a mai spus că „nu copiii sunt responsabili pentru starea de sănătate a părinților și bunicilor, ci invers. Copiii au nevoie de educație. Acei părinți care au o frică foarte mare pot face ceva extrem de util pentru copii: să se vaccineze. Și ei, și bunicii. Fac un apel ca părinții să nu își trimită copiii la școală, dacă au simptome specifice.”

Foto descriptiv

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Un comentariu

  • Ion Campea Nu spune:

    Mesaj: Daca nu ai fi ne simtit, ai pleca impreuna cu cat u si toti vaccinatii pe creier . Va bateti joc si de elevi si de parinti, de toata tara!

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441