Donaris 930 x 122

sorin cîmpeanu

Sosesc testele de salivă în școli!

Anunțul lui Sorin Cîmpeanu: Când vor fi livrate noile teste de salivă în școli.

Citiți și: Cine va fi șeful Educației după demisia lui Cîmpeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că zece milioane de teste de salivă pentru COVID-19 vor fi livrate în școli.

Testele sunt destinate preşcolarilor, elevilor şi angajaţilor din învăţământ și vor ajunge la începutul săptămânii viitoare.

Citiți și: Ministrul Educației, declarații halucinante despre problema sutelor de școli din România

„Până la începutul săptămânii viitoare, vor fi livrate în şcoli 10 milioane de teste pentru preşcolari, elevi şi angajaţi din învăţământ.

Ministerul Educaţiei, la solicitarea Inspectoratului General Pentru Situaţii de Urgenţă, a transmis repartizarea pe judeţe pentru primul lot de teste rapide pe baza de salivă (10 milioane de teste) pentru a putea fi utilizate începând de săptămâna viitoare, cea de-a doua săptămâna a semestrului 2.

Apreciem deblocarea procesului de achiziţie a testelor, atât de necesare pentru funcţionarea în condiţii de siguranţă sanitară a şcolilor şi grădiniţelor”, a declarat Sorin Cîmpeanu, citat de Agerpres.

Anterior, elevii au fost anunțați că nu vor mai primi astfel de teste, detalii AICI: Elevii nu vor mai primi teste de salivă la şcoală

Sursă: Digi24

(Foto descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3