NOR CURIER 930X122

deconcentrate

ALEGERI_PNL_PITESTI_2_TUDOR_PENDIUC

DIRECTORII PNL DIN DECONCENTRATE, LA MÂNA LUI PENDIUC! VEZI CE ZICE PRIMARUL DE SOARTA LOR!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului şi preşedinte interimar al PSD Argeş, a făcut astăzi declaraţii cu privire la directorii de instituţii deconcentrate care sunt susţinuţi de PNL, în contextul ruperii USL la nivel central.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Edilul afirmă că, cel puţin pentru moment, nu are în intenţie să propună schimbarea vreunui director de la PNL şi nici a prefectului Cristian Soare!

„Din punctul de vedere al PSD, USL există în continuare la nivel judeţean. Protocolul trebuie păstrat la nivel local şi judeţean, pentru că electoratul ne-a votat în această formulă. Instituţiile deconcentrate trebuie să fie conduse profesionist, nu de politicieni. De exemplu, de ce să facem schimbări la conducerea Inspectoratului Şcolar când urmează atâtea teste, evaluări naţionale? De ce să bulversăm lucrurile? De asemenea, domnul prefect Cristian Soare a dovedit că este un bun profesionist și şi-a văzut de treabă”, a declarat Pendiuc în conferința de presă din această dimineață a PSD Argeș, prima după desființarea la nivel central a Uniunii Social Liberale.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90