Donaris 930 x 122

gabriela zoană

GABRIELA ZOANĂ: „MĂ VOI IMPLICA PENTRU CONSTRUIREA AUTOSTRĂZII PITEŞTI-SIBIU”

Autostrada Piteşti-Sibiu este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură nu doar pentru argeşeni, ci și pentru întreaga ţară. Gabriela Zoană, candidat al PSD Argeş pentru Parlamentul European, afirmă că Guvernul acordă atenţie maximă proiectului şi va face tot posibilul pentru realizarea lui.

Citiți și: Decizie care afectează toți șoferii!

Proiectul a fost început cu stângul, cu un studiu de fezabilitate prost făcut în 2008. Ulterior Comisia Europeană a dat aviz favorabil documentului, permiţând finanţarea investiției din bugetul Uniunii Europene. Construirea autostrăzii ar aduce beneficii economice atât la nivel local, cât și național.

„În acest moment autostrada este inclusă de Comisia Europeană pe coridoarele prioritare de transport la nivelul bătrânului continent. În timpul guvernării Ponta s-a obţinut o finanţare de 28 de milioane de euro de la Uniunea Europeană în vederea licitaţiei pentru studiul de fezabilitate, ca demers premergător realizării proiectului tehnic şi începerii investiției. Este foarte important să ne luptăm pentru construirea acestei autostrăzi. Rolul europarlamentarului este de a se bate pentru România, de a activa permanent în interesul ţării şi de a veni cu argumente în favoarea României când vine vorba despre politicile sociale sau economice. Prioritizarea proiectelor în faţa Uniunii şi susţinerea planurilor naţionale de dezvoltare a infrastructurii sunt sarcini esenţiale, pe care mi le asum în calitate de candidat pentru Parlamentul European. Mă voi implica pentru construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu dacă ajung în Parlamentul European. O echipă solidă formată din aleşii românilor în Parlamentul European şi din reprezentanţi ai Guvernului va aduce beneficii extraordinare ţării.

Citiți și: PRO ROMÂNIA ARGEȘ, LA PARLAMENTUL EUROPEAN

Lucrările la autostrada spre Sibiu vor începe din 2015, cu fonduri neramburabile de la Uniunea Europeană (fondul de coeziune), programarea bugetară 2014-2020, perioadă în care eurodeputatul trebuie să urmărească acest proces şi să dialogheze permanent cu instituţiile europene abilitate.”, declară Gabriela Zoană.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3