930×122 CAPRA 5

ponta

TESEDIMEA ARGEȘEANĂ, LA ȘCOALA DE VARĂ ALĂTURI DE PONTA

La sfârșitul săptămânii trecute TSD Argeș a participat în stațiunea Mamaia la Școala de vară a Tineretului Social Democrat. Peste 2.000 de tineri din întreaga țară au fost prezenți la eveniment și au discutat detalii despre cum se va implica TSD în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Delegația TSD Argeș a fost alcătuită din 32 de membri, fiind a doua ca mărime.

Citiți și: Pitești. A început Școala de Vară la Profesional New Consult

Școala de vară a inclus și atelierele TSD: atelierul TSD-Comunicare (invitați – purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, sociologul Marius Pieleanu, conf. univ. dr. Bogdan Teodorescu şi secretarul general al TSD, Gabriel Petrea), atelierul TSD-Anteprenoriat și fonduri europene (invitați – Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM-uri și Turism, și Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialogul Social) și Atelierul TSD-Politică externă (invitați – europarlamentarii PSD Andi Cristea și Claudia Țapardel, viitorul europarlamentar Emilian Pavel, Andrei Tinu, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, şi directorul Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei, Alexandru Cumpănaşu).

De asemenea, la Teatrul de Vară Soveja TSD-iștii s-au întâlnit cu premierul Victor Ponta, liderul PSD și candidat pentru funcția de președinte al României.

Citiți și: ARAFAT ÎNCEARCĂ SĂ CONVINGĂ OPOZIȚIA SĂ VOTEZE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ

În cadrul Școlii de vară s-a desfășurat și seminarul „Implicarea TSD în campania electorală”, care i-a avut ca invitați pe vicepremierul Liviu Dragnea, pe Dan Șova și Ecaterina Andronescu. Nu a lipsit nici sportul, fiind organizat un campionat de fotbal între regiuni, Champions League TSD.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90