EcoMoto 930×122

cec

DESPĂGUBIRI ÎN CONTUL DEPOZITELOR CONSTITUITE LA CEC PENTRU CUMPĂRAREA DE DACII

Noua sesiune parlamentară a început cu o agendă de lucru încărcată. Una dintre măsurile deja adoptate vizează acordarea de despăgubiri pentru depozitele constituite la CEC şi BRD pentru cumpărarea de autoturisme Dacia.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Vorbim de un proiect îndelung aşteptat (…). Pentru persoanele care au depus bani la CEC înainte de 1 ianuarie 1990 pentru cumpărarea de maşini calculul sumelor acordate ca despăgubiri se va face cu raportare la data de 1 ianuarie 1990 până la data de 31 decembrie 2013, iar pentru persoanele care au depus la CEC după data de 1 ianuarie 1990 calculul se va face cu raportare la data efectuării depunerii la CEC până la data de 31 decembrie 2013. Modul de calcul va fi stabilit de Guvern.

Este încă o dovadă că USL e preocupată de situaţia fiecărui cetăţean în parte. Acordarea de despăgubiri pentru cei care au avut depozite pentru maşini poate fi considerată o reparaţie istorică, necesară şi logică în condiţiile unui stat responsabil şi care, mai ales, se ghidează după valori sociale.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

O altă măsură cu puternic impact social este şi aceea (…) privind posibilitatea înjumătăţirii ratelor la bancă pentru persoanele care au dificultăţi în a-şi achita sumele angajate prin contract, dar care nu au restanţe mai vechi de 90 de zile. Vorbim, aşadar, de un sprijin real pentru cei aflaţi în nevoie, o atitudine total diferită de metodele guvernelor Boc şi Ungureanu, care au tăiat pensii, salarii şi indemnizaţii şi care au pus o povară uriaşă pe umerii tuturor prin împrumuturile pe care le-au făcut”, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3