930 x122 grota rece

mesteri

PRIMII MEŞTERI POPULARI CU DIPLOME

Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeș, şi Gabriela Pendiuc, director al Şcolii Populare de Arte şi Meserii, au dat astăzi primele diplome de meşteri populari pentru absolvenţii cursurilor speciale organizate la ţară.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

În urmă cu trei ani în mai multe localităţi din judeţ au fost înfiinţate secţii externe ale Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Piteşti. Iată că acum au apărut şi primii absolvenţi. Este vorba de meşteri în ţesut şi cusut din Arefu, în fabricat de păpuşi populare (din Corbeni), dogărit (Coşeşti), sculptură în lemn (Domneşti) şi împletit coşuri din nuiele (Recea). Unii dintre absolvenţi au fost azi prezenţi la Consiliul Judeţean şi au purtat haine tradiţionale (populare) făcute chiar de ei.

În tot judeţul sunt peste 100 de absolvenţi ai acestor noi secţii externe înfiinţate la iniţiativa Gabrielei Pendiuc în urmă cu trei ani. (Foto: amfostacolo.ro)

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90