NOR CURIER 930X122

coronavirus

158 DE CAZURI DE PERSOANE INFECTATE CU VIRUSUL COVID – 19, ÎN ROMÂNIA

Până astăzi, 16 martie 2020, la ora 10, pe teritoriul României au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Citiți și: Scandalos! În plin sezon de gripă, „japcă” pe față la unele farmacii din Pitești!

Au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timișoara și câte unul în București, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomița, Hunedoara, Galați şi Suceava.

„Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 și 54 de ani și sunt în carantină sau autoizolare. În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia, iar 2 dintre ele în Austria și Germania.

Citiți și: #DeNetestat – Campanie națională pentru eliminarea testelor de virginitate

Persoanele infectate cu COVID – 19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienților este bună.

Pe teritoriul României în carantină instituționalizată sunt 3.008 persoane, pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 15.546 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, se arată într-o informare a Grupului de Comunicare Strategică.

(Foto: descriptiv. Sursa: digi24)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90