Donaris 930 x 122

bns

AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU, MOTIV DE PROTESTE ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ

Mitingul din Mioveni anunțat pentru data de 5 martie, despre care v-am informat, face parte dintr-un calendar de proteste ce vor fi organizate în întreaga țară de Blocul Național Sindical.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

„Protestele se vor desfăşura la nivel naţional şi vor aduce în stradă lucrători din toate sectoarele economice, deopotrivă din companii private şi din societăţi, regii, companii aflate în portofoliul statului”, informează BNS. Calendarul protestelor urmează să fie dat publicității. Printre nemulțumirile sindicaliștilor se numără și tergiversarea construirii autostrăzii Pitești-Sibiu. Ca reprezentant al angajaților de la uzinele „Automobile Dacia” din Mioveni și „Ford” din Craiova, dar și ai lucrătorilor din firme care fabrică componente și subansamble auto, BNS susține, prin vocea liderilor săi, că autostrada Pitești-Sibiu este vitală pentru „Dacia” și „Ford” și pentru stabilitatea a circa 150.000 de locuri de muncă.

Amintim că Sindicatul „Autoturisme Dacia”, afiliat la Blocul Național Sindical, va organiza pe 5 martie o acțiune de stradă de amploare. Mitingul va avea loc între orele 13 și 14:30 pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor “Dacia”. Organizatorii mizeaază pe o prezență de 10.000 de oameni.

Citiți și: Veste uriașă despre Autostrada Pitești – Sibiu!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3